De strategie achter jouw werkgeversmerk

Een werken-bij-website is een optie, geen moetje. Tijd voor de lancering van employer branding strategie waarmee je écht doelen bereikt. Zo houd je koers en beweeg je mee wanneer dat nodig is.

Samen bepalen en vertalen we de employer branding strategie

Geen vuistdikke plannen, maar een strak schema op hoofdlijnen. Met een employer branding strategie geven we het werkgeversmerk handen en voeten. Samen stellen we meetbare en haalbare doelstellingen vast en bepalen we de middelen en marketingtools. Zo maken we in de volgende stap snel meters.  

Contentraket

Strategie en doelstellingen

Van meetbare doelenstellingen naar effectieve campagnes

Werken-bij-website

Vacatures optimaliseren

Collega’s op afstand

Als het werkgeversmerk staat en de strategie is uitgezet, wil jij erop vertrouwen dat je het ook zelf kunt. Wij bouwen samen. Onderbouwen met jullie input strategische keuzes. En zetten campagnes met jullie uit. Als tijdelijke collega’s op afstand zijn wij jouw professionele vraagbaak. En zodra je jouw werkgeversmerk, employer branding strategie en activatie in de vingers hebt, zijn we maar een telefoontje, appje of mail van je verwijderd.  

Cases waar we trots op zijn

Maak werk van het werkgeversmerk

Jouw aandachttrekkende campagnes draaien. Zodra de sollicitaties binnenstromen, verleggen we de focus naar constante werving en medewerkersbehoud. 

Charlotte Backx

Lanceer met ABDLG jouw employer branding strategie

Bel met Charlotte 06 41 26 63 62 of mail je liever? Stuur een e-mail