Over ABDLG, mag ik een klinker kopen?

ABDLG staat voor merkstrategen Arthur & Brent en tekstbureau Door Lotje Getikt, samen ABDLG. 
We hebben de handen ineengeslagen om het beste van twee werelden samen te brengen. Samen zetten we ons in voor jouw werkgeversmerk. Oftewel, employer branding gebaseerd op een stevige merkstrategie en de directe doorvertaling naar tastbare middelen.

Werken-bij

Ontmoet Arthur & Brent

Wie A zegt, moet ook Brent zeggen

Als merkstrategen geloven wij bij Arthur & Brent heilig in de kracht van een sterk werkgeversmerk. Laat als werkgever zien waar je organisatie voor staat en welke ambities daarbij horen. Zo zien je toekomstige én huidige medewerkers zelf of zij daarbij passen en hoe ze het beste bijdragen. Arthur & Brent bouwt aan sterke werkgeversmerken, van identiteit tot employer branding-strategie én activatie. Want wie A zegt, moet ook Brent zeggen.

Wij zorgen voor de munitie om te bouwen aan een sterk werkgeversmerk.

Maak kennis met Door Lotje Getikt

Of noem ons Marco Polo’s

Avonturiers vervelen zich wanneer iedere dag hetzelfde is. En laat Door Lotje Getikt nu net de Marco Polo’s onder de tekstschrijvers zijn. Wij blijven onszelf uitdagen om het beste naar boven te halen. Innoveren, anders denken en durven pionieren: daar staan we voor.  
Daarnaast geeft Door Lotje Getikt inhoud en creativiteit aan de merkstrategie. We zijn de tekstschrijvers die handen en voeten geven aan wat jij wilt uitdragen. Met verfrissende ideeën en unieke kijk op employer branding verrassen we beter dan een surpriseparty. Zo word jij een frisse onweerstaanbare werkgever voor wie toekomstige collega’s in de rij staan.  

Lanceren

Ben jij klaar voor ABDLG?

Je kunt ons bellen 085 58 07 449 of Stuur een e-mail

Dat doen we uiteraard niet alleen, maar samen met onze partners:

Studio Brabo

Studio Brabo

Studio Brabo maakt het verschil met design in het hart van alles wat we doen. Van concept tot code. We storten ons vanaf het eerste idee op jouw werken-bij website met een beleving die je bezoekers voelen. Daarmee scoor je niet alleen clicks, maar win je ook harten. Zo groei je door design. Met welke oplossing wil jij groeien?

Apostle

Apostle

Apostle biedt krachtige software en services om jouw medewerkers te activeren als merkambassadeurs op social media. Het bevat alles wat je nodig hebt om op authentieke wijze jouw merk tot leven te brengen via de social media profielen van je eigen medewerkers, relaties en eigen corporate kanalen.

Op één been kun je niet lopen

Wij zetten ons daarom als ABDLG samen in voor jouw werkgeversmerk. Pas als jij weet waar jouw bedrijf voor staat en dit met verve uitdraagt, wordt een ander enthousiast om bij je te werken. Een scherpe merkstrategie en content die de doelgroep vangt, dragen daaraan bij. Wij hielpen al mooie opdrachtgevers met hun employer branding, zoals HAP, Connexie Payroll en Wienerberger. Ben jij klaar om het avontuur aan te gaan?

Zo werken we samen aan een aantrekkelijk en onderscheidend werkgeversmerk voor meer reacties op je openstaande vacatures, meer ambassadeurs voor je bedrijf en meer energie in de organisatie.

Team

Marcel Ploegmakers

Partner & merkstrateeg

Ik breng een oorspronkelijke kijk op de zaak en creativiteit mee, soms met verrassende inzichten, altijd met veel enthousiasme. Samen met de organisatie kijk ik naar de positionering, concepten en nieuwe uitdagingen van de organisatie. Dit alles met een frisse blik. Voor de hand liggende oplossingen ken ik niet, ik ga altijd op zoek naar de why, de innovatie en de verandering.

Contact opnemen met Marcel?

Kitty Wilgers

Partner & merkstrateeg

Zonder strategie creëer je geen acties die bijdragen aan je doelstelling. Als merkstrateeg help ik onze klanten met het doel bepalen, de route uitzetten en de juiste acties kiezen. Je merk en positionering zijn het hart van alles wat je doet en daaruit volgt je strategie. Je kunt geen huis bouwen zonder bouwtekening. Je stapt niet in de auto zonder te weten waar je heen gaat.

Contact opnemen met Kitty?

Alex Abrahams

Partner & activatie specialist

Branding en activatie zijn twee onderdelen die in balans horen te zijn om maximaal effect te bereiken: zowel je merk als je boodschap moeten de juiste verbinding hebben met je doelgroep. Ik help je richting te bepalen en de juiste doelstellingen te behalen; dat noemen wij merk activatie!

Contact opnemen met Alex?

Lars Wonnink

Online marketeer

Als online marketeer zorg ik ervoor dat jouw merk bij je doelgroep onder de aandacht komt. Binnen de scope van je merk bedenken we samen nieuwe kansen om je merk een extra boost te geven. Al je acties zijn meetbaar, zodat jij altijd je merk kan monitoren en versterken.

Contact opnemen met Lars?

Marleen van Dijk

Online marketeer

Social media content tot SEO; als online marketeer bied ik een breed scala aan activiteiten en ik help graag met het bedenken en uitvoeren van deze activiteiten. Zo zorg ik ervoor dat jouw merk door de juiste doelgroep wordt opgemerkt.

Contact opnemen met Marleen?

Muhammed Bozkurt

Online Marketing & E-commerce specialist

Online marketing is snel en innovatief. Door mijn uitgebreide kennis van online adverteren, zoekmachine marketing, social media, conversie optimalisatie en design in te zetten, help ik bedrijven mee aan hun groei. Doordat al je acties meetbaar zijn, kan ik precies herleiden wat het rendement is en waar bijgestuurd moet worden.

Contact opnemen met Muhammed?

Lizette Overman

Office Manager en Social Media content creator

Als office-manager met veel project ervaring ken ik het klappen van de zweep en ondersteun onze klanten met mijn kennis en positieve instelling. Niks is mij te gek, en voor iedere uitdaging bestaat een oplossing. Daarnaast heb ik me helemaal gestort op content creatie voor Social Media.

Contact opnemen met Lizette?

Erik Campagne

Junior communicatie strateeg

Na mijn opleiding en ben ik klaar voor de volgende stap in mijn carrière. Ik ben namelijk nog lang niet uitgeleerd! Daarom heb ik de kans gegrepen om mee te kijken en vooral mee te doen met Arthur & Brent. Mijn hart gaat sneller kloppen van communicatie met de juiste strategie. Het is leuk om me onder te dompelen in de cultuur van een organisatie en daar een communicatiestrategie voor te bedenken, zowel passend bij de klant als Arthur & Brent. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is!

 

Contact opnemen met Erik?

Charlotte Backx

Partner en trainer

Geeft scherpe communicatieadviezen, heeft een onuitputtelijke bron aan ideeën en komt langs voor trainingen op maat.

Contact opnemen met Charlotte?

Maartje Beek

Strategisch accountmanager

Is jouw gesprekspartner, stuurt een update voordat je daar zelf aan dacht en verrast met nieuwe contentideeën.

Contact opnemen met Maartje?

Aden Spierings

Tekstschrijver

Geeft ritme aan iedere tekst, is sterk in merkverhalen en storytelling en duikt het liefst jouw bedrijf volledig in.

Contact opnemen met Aden?

Inge Fransen

Tekstschrijver

Creëert orde en structuur in opdrachten van formaat en duikt in gevoelige onderwerpen en wetenschap.

Contact opnemen met Inge?

Yordi Mariën

Tekstschrijver

Leeft zich in in ieder bedrijf, en weet zelf de meest stoffige teksten om te toveren naar creatieve mustreads.

Contact opnemen met Yordi?

Anika ten Hoven

Tekstschrijver

Krijgt een kick van ieder type bedrijf, is cultuur-expert en wordt het gelukkigst van inhoudelijke interviews.

Contact opnemen met Anika?

Aäron Schafrat

Tekstschrijver

Laat zich inspireren door muzikale grootheden als Bob Dylan en Spinvis, en laat standaardtermen plaatsmaken voor creatieve woordspinsels.

Contact opnemen met Aäron?

Bob van den Broeck

Ervaren UX- / Visual designer

Goed personeel is schaars. Daarom is het nóg belangrijker om te laten zien waarom kandidaten voor jouw organisatie moeten kiezen. Maar vaak loop je tegen de beperkingen van je eigen website aan en val je weg in vacaturebanken.

Tijd om jouw werkgeversmerk te laten shinen met een eigen, effectieve recruitment-website. Wij helpen je om nieuwe medewerkers sneller en beter dan ooit te vinden én binden.

Contact opnemen met Bob?

Bram Mulders

Techniek bij Studio Brabo

We bouwen je recruitment-site op WordPress. Het meest populaire CMS ter wereld. Daar open je dan ook een wereld aan mogelijkheden mee. Zoals meertaligheid en makkelijk met meerdere collega’s samenwerken aan je website.

We hebben geluisterd naar de wensen van HR- en marketingmanagers. We combineren jouw kennis met onze ervaring. Het resultaat? Makkelijk vacatures plaatsen, verspreiden en vermarkten. Met goede SEO, schema.org integratie en fijne URL’s. En natuurlijk mobiel-vriendelijk.

Contact opnemen met Bram?

Stefan Kapteijns

Customer Success Manager

Een ervaren, gedreven marketing- en communicatieprofessional met expertises op het gebied van o.a. Employee- en Brand Advocacy, Branding & Employer Branding.

Contact opnemen met Stefan?

Twijfel niet langer, jouw werkgeversmerk kan ABDLG gebruiken

Wil je bellen? 085 58 07 449 of Stuur een e-mail