Recruitment website door Studio Brabo

Studio Brabo laat jouw werkgeversmerk uitblinken met een eigen "Werken bij website". Wij helpen om je nieuwe collega's sneller en slimmer dan ooit te vinden én binden. Employer Branding verdient een goede recruiment site!

Werf slimmer met jouw eigen recruitment-website

Onderscheid je van je concurrenten

Kandidaten hebben het voor het kiezen momenteel. Hoe spring je erbovenuit? Laat je unieke sfeer proeven en de cultuur van jouw bedrijf zien in tekst en beeld en overtuig ze zo om voor jouw organisatie te kiezen.

Maak het je kandidaten makkelijk

Veel vacatures? Wij maken en houden het overzichtelijk met slimme filters, een snelle zoekfunctie en verschillende pagina’s per vakgebied. Zo vinden kandidaten snel wat ze zoeken. En zo vind jij dus ook snel wie je zoekt.

Verspreid je vacatures met een klik

Deel je vacatures direct op social media, start met gericht werven via advertising en stuur de kandidaten naar je nieuwe recruitment-website. Laat je sfeer en cultuur doorklinken en stuur op een online sollicitatie.

Recruitment-websites die het verschil maken

Wij laten het onderscheidend vermogen van jou als werkgever spreken. Met je eigen recruitment-website werf je zo doelgericht nieuw talent.

  • Onderscheid je van je concurrenten en win het van saaie vacaturebanken.
  • Maak je vacatures beter vindbaar met een technisch sterke site die zoekmachines snel oppikken.
  • Trek kandidaten over de streep met een vacaturesite die snel doorzoekbaar is en makkelijk in gebruik.

Slim maatwerk met WordPress

We bouwen je recruitment-site op WordPress. Het meest populaire CMS ter wereld. Daar open je dan ook een wereld aan mogelijkheden mee. Zoals meertaligheid en makkelijk met meerdere collega’s en externen samenwerken aan je website, met rollen en rechten. We richten WordPress nog gebruiksvriendelijker in, zodat een nieuwe vacature plaatsen peanuts is. Ook koppelen we met je favoriete recruitment-tool en maken het zo makkelijk voor jou!

Over Studio Brabo

Studio Brabo maakt het verschil met design in het hart van alles wat we doen. Van concept tot code. We storten ons op jouw recruitment-website met een beleving die je toekomstige collega's voelen. Daarmee scoor je niet alleen clicks, maar win je ook harten. Zo groei je door design. Samen aan de slag?

Laten we bellen!