Apostle

Medewerkers zijn influencers met oprechte verhalen die jouw werkgeversmerk versterken en activeren! Benut de social mediakanalen van je medewerkers. Laat echte mensen aan potentiële medewerkers vertellen over jouw organisatie of die fantastische openstaande vacatures. Het slimme brand advocacy-platform en de dienstverlening van Apostle maken het mogelijk en eenvoudig. Dat noemen we social recruitment.

Apostle

Apostle biedt jouw medewerkers hulp bij het delen van content op hun persoonlijke social mediakanalen. Met de onderliggende methodiek wordt een social media-aanpak in 5 stappen getransformeerd naar een onderscheidende strategie om jouw werkgeversmerk te versterken én te activeren.

Berichten geplaatst op een persoonlijk account hebben 561% meer bereik dan wanneer het bericht op een corporate account geplaatst wordt.

Een slim en effectief hulpmiddel

Je vergroot hiermee niet alleen de zichtbaarheid van je werkgeversmerk op de korte termijn. Het aantal kandidaten dat solliciteert neemt ook toe! Kandidaten die naadloos passen bij jouw merk en cultuur, waardoor het invullen van vacatures steeds makkelijker wordt. Daar komt bij dat door de oprechte verhalen ook het imago wordt versterkt, wat weer gunstig is voor je merk op de langere termijn. Kortom: een slim en effectief hulpmiddel voor zowel HR als Marketing!

Bouwen aan een sterk werkgeversmerk is een proces waar je continu mee bezig bent. Af en toe een keer een foto plaatsen op social media over de organisatie, zal er niet voor zorgen dat je de juiste mensen bereikt. Hoe actiever je jouw merk managet, hoe succesvoller de employer branding en hoe sneller je de juiste mensen bereikt.  Wil je weten hoe ABDLG via het platform van Apostle jouw werkgeversmerk kan helpen? 

Laten we bellen!