Bouw aan een spot-on employer branding

Jouw employer branding is geen rapport voor in de la, maar het fundament om op verder te bouwen. Creëer samen met ons een krachtige employer branding.

DLG samenwerken

Employer branding: hét fundament

Een onweerstaanbare employer branding trekt potentieel nieuwe collega’s moeiteloos aan, behoudt huidige medewerkers én enthousiasmeert zelfs ex-collega’s om enthousiast over het bedrijf te vertellen. Met strategische employer branding creëer je een sterk werkgeversmerk. Verhoog zo het succes in de organisatie en bevorder de groei.

Kitty Wilgers

Wil jij je medewerkers boeien, binden en behouden? Neem dan meteen contact op

Bel Kitty 085 58 07 449 of Stuur een e-mail

Aan de slag met je eigen Employer Branding?

Meld je aan voor onze webinar employer branding!

Kan je de eerst volgende datum niet? Meld je dan aan voor de interesselijst en krijg bericht als we een nieuwe hebben gepland.

Niet zomaar een sprookje

De Efteling biedt haar bezoekers een sprookje, maar als medewerker is het juist hard werken om dat sprookje te realiseren. De politie is waakzaam en dienstbaar, maar als mens ben je in dat geval moedig, integer en betrouwbaar. Er is dus een wezenlijk verschil in hoe een klant en hoe een medewerker een merk ervaart. ​​ABDLG bouwt samen met jou een werkgeversmerk dat naadloos aansluit op je huidige brand en die je doelgroep aanspreekt.

Jouw employer branding (om)bouwen

To-the-point merkverhaal

Krachtige propositie 

Stijlgids en generieke werknemersprofielen

Training on the job

Cases waar we trots op zijn

Creëer samen een sterk werkgeversmerk

Met strategische employer branding creëer je een sterk werkgeversmerk. Een onweerstaanbare werkgever trekt potentieel nieuwe collega’s moeiteloos aan, behoudt huidige medewerkers én enthousiasmeert zelfs ex-collega’s om enthousiast over het bedrijf te vertellen. Verhoog zo het succes in de organisatie en bevorder je de groei.

Studio Brabo
Charlotte Backx ABDLG

Investeer concreet en werk samen aan een spot-on employer branding

Bel Charlotte 085 58 07 449 of Stuur een e-mail