Wij geloven in een sterk
werkgeversmerk

Want wie A zegt, moet ook Brent zeggen!

Als merkstrategen geloven wij bij Arthur & Brent heilig in de kracht van een sterk werkgeversmerk. Laat als werkgever zien waar je organisatie voor staat en welke ambities en overtuigingen daarbij horen. Zo kunnen je toekomstige én huidige medewerkers zelf zien of zij daarbij passen en hoe ze bij kunnen dragen. Arthur & Brent bouwt aan sterke werkgeversmerken, van identiteit tot employer branding-strategie én activatie. Want wie A zegt, moet ook Brent zeggen!

Arthur & Brent team

De juiste specialisten voor een aanpak op maat

Arthur & Brent heeft in samenwerking met tekstbureau Door Lotje Getikt een aanpak ontwikkeld voor het ontwikkelen van jouw werkgeversmerk. Als de basis van de merkidentiteit en de employer branding-strategie staan, zorgen wij en onze partners ook voor de uitrol: werken-bij-website, content, in- en externe campagnes, activeren van je werknemers als ambassadeurs, advertenties en recruitment. 

Wij zorgen voor de munitie om te bouwen aan een sterk werkgeversmerk.

Zo werken we samen aan een aantrekkelijk en onderscheidend werkgeversmerk voor meer reacties op je openstaande vacatures, meer ambassadeurs voor je bedrijf en meer energie in de organisatie!

Werk aan jouw werkgeversmerk

Het gaat er bij Employer Branding om als werkgever zichtbaar te maken waar je organisatie voor staat en welke ambities en overtuigingen daarbij horen. Zo kunnen je toekomstige én huidige medewerkers zelf zien of zij daarbij passen en hoe ze bij kunnen dragen.

Arthur & Brent voor een scherpe employer branding-strategie

Laten we bellen!

Weet jij wat jouw werkgeversmerk aantrekkelijk maakt? En wat je in de spotlight moet zetten? Stel met ons je werkgeversmerk scherp en boek de resultaten die je voor ogen hebt!