Slimme recruitment campagnes met Recruitment Marketeers!

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij elke vacature wel voorbij zien komen. Wij zorgen voor slimme recruitment campagnes op vacature- en werkgeversmerk niveau.

Recruitment Marketeers

Hoe werkt het?

Je stuurt ons jouw vacature(s) op. Wij reageren doorgaans binnen twee uur met een maatwerkadvies. Dit maatwerkadvies geeft inzichtelijk welke media tegen welke investering wordt ingezet. De genoemde prijs is een “all-in” prijs en er zijn geen verborgen kosten. De prijs die je betaald is voor de opzet, beheer, monitoring en inkoop media. Doorgaans zijn de campagnes 30 dagen zichtbaar.

En dan 1-2-3

  1. Bij akkoord maken wij unieke content voor de campagne en optimaliseren de vacaturetekst.
  2. Wij maken campagnes altijd uit naam van jouw organisatie zodat jouw werkgeversmerk en de vacature(s) goed op de kaart worden gezet.
  3. Kandidaten reageren rechtstreeks bij jou als werkgever. Recruitment Marketeers zit verder niet in de bemiddeling hiervan.

Waarom werken met Recruitment Marketeers

  • Binnen twee uur een passend maatwerkadvies voor jouw vacature(s).
  • Inkoopvoordeel op jouw media. Recruitment Marketeers koopt grootschalig advertentieruimte in en deelt de korting met jou.
  • Tijdsbesparing. Wij nemen het werk uit handen en regelen de gehele campagne van A tot Z.
  • Het werkt! Doorgaans vullen wij 84,7% van de vacatures voor onze klanten in.

Wat klanten van ons zeggen:

Recruitment Marketeers heeft ons geholpen met pakkende content en slimme recruitmentmarketingcampagnes. Resultaat was dat de campagnes snel live stonden en we alle vacatures hebben weten te vervullen binnen 30 dagen. Daarnaast hebben we regionaal veel bekendheid gekregen en reageren er ook kandidaten met een open sollicitatie.

Wouter Verhagen — CCO Dotec

Laten we bellen!

Wil je sparren of ben je benieuwd hoe dit advies voor jouw vacature(s) er uit kan zien? Laat je gegevens achter en we bellen je binnen het uur terug!